Den som gjorde min dag...

har fyra ben, en svans och heter Riverman !



Hela dagen SÖG i stort sätt...
Klockan ringer halv 7 och jag sätter på snooze och somnar om, klockhelvetet ringer inte och jag vaknar 'försent' 20 över sju och typ dör av stress, skulle åka med morsan 20 i 8. Springer ner och inser att till min j*vla medicin så måste jag äta, slänger i mig en yoghurt innan jag hoppar in i duschen. Hinner inte ens sjölja ur håret ordentligt och efter det så springer jag upp för trapporna igen och kastar på mig första bästa kläderna jag hittar.

Kommer fram till skolan ungefär kvart i och tänker "awesome, nu hinner jag sminka mig !" så jag tar fram mitt smink och kommer ihåg att min foundation är fucking borta. Ser ut som ett missbildat luder när jag kommer ut från toan igen. När jag ska låsa in grejerna i mitt skåp så inser jag att helvete, fel nyckelknippa.

Efter att ha tryckt in mina saker i kompisars skåp så sätter jag mej ned på en bänk och stör mig på att jag har pms och att jag har ont i brösten. När jag sitter där och suckar över att mitt liv suger och att jag inte kommer kunna komma åt böckerna till lektionen som började vilken minut som helst så kommer Anita fram till mig och bah "Men vad gör du här ?", jag sitter oförstående på henne och fattar ingenting, "du har ju sovmorgon !" säger hon.

GAAAAAAAAAAAAAAAAH, jag typ dog. Och sen så skulle vi istället för Lotta ha Ulven i matte och honom kan jag bara inte fråga någonting om för då fucking dumförklarar han en framför hela klassen. tack så mycket.

Efter skolan så drog jag till Josef <3 och va där en stund, skönt. Få slappna av lite lixom ! Efter det så vare stall och äntligen så är min svacka över. Jag typ dog av glädje när den här hästen som jag har haft såna problem med bara går ner på tygeln och galloperar runt som om han aldrig har gjort något annat... yey, tack underbara häst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0