All time low, det va för länge sen <3

Så saknad <3

Kommentarer
Postat av: cao

hahaha men guuuuud, du har aldrig sett mig hemma XD jag är för fake för att visa det för vänner :) <3

2011-01-07 @ 11:57:24
URL: http://caowz.blogg.se/
Postat av: cao

sv: vanita kanske ser ut som ett luder, men det är hon helt klart inte. hon är typ världens sötaste människa, och dessutom feminist. jag typ älskar henne. dessutom....... jag tar också jävligt vågade bilder. och DU också. men det gör oss inte mindre intelligenta eller mer slampiga för det. RIGHT?

2011-01-07 @ 18:36:36
URL: http://caowz.blogg.se/
Postat av: cao

sv: mmm.... kanske jag kan försöka. men kalla henne inte luder igen.. hon har fan inte ens en tiondel så mycket sex som du har... så luder är hon INTE..... men okej. hejhopp :D puss

2011-01-07 @ 19:32:25
URL: http://caowz.blogg.se/
Postat av: cao

jag kan inte försvara henne eftersom jag inte är insatt, men de knappast betalt för sina bilder. de används inte till någonting (reportage, reklam) vilket betyder att de inte gör det för pengar. dessutom har de valt kläderna själva, så om de nu hade fått betalt hade de fått lika mkt om de var fullproppade med kläder.

så nej, vanita säljer inte sin kropp.



hon föreställer inte någon förebild eller idol, hon är en relativt okänd brud som har en blogg och blev vän med kissie. skulle du veta vem hon var om hon aldrig lärt känna kissie? antagligen inte.

och fortfarande, pengar är inte med i sammanhanget.



sant, och jag har inget emot det heller. jag anser också att människor ska tänka över vad deras handlingar ger för signaler hos unga. DU däremot, borde lära dig att tjugo punkter, tjugo :@ och inkorrekta meningar brukar betyda att människan ifråga är oseriös..

2011-01-07 @ 21:17:01
URL: http://caowz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0